Phonedata BV is voor de tweede keer genomineerd voor de Voiceworks Partner Awards

Hardenberg, 14-01-2016 Phonedata BV, levert diverse vaste en mobiele communicatie diensten voor de zakelijke markt, is voor de tweede keer genomineerd voor de Voiceworks Partner Awards. Tijdens een feestelijke avond, waar Voiceworks de successen viert met zijn resellers, vindt de uitreiking plaats van de prestigieuze awards waarmee de resellers die uitzonderlijke successen hebben geboekt in het zonnetje worden gezet. De bekendmaking van de winnaars vindt plaats op 21 januari in Het Van der Valk Hotel in Almere. De meest succesvolle resellers worden bekroond met verschillende awards, zoals de Mobile Award, New Partner Award en Wholesale Partner Award. Voiceworks selecteerde de genomineerden op basis van de groei, innovatiekracht en aanvullende prestaties van zijn partners over het jaar 2015. Phonedata is genomineerd voor de Cloud Award.

Phonedata biedt zakelijke eindgebruikers vooruitstrevende communicatieoplossingen: “Ook in het afgelopen jaar hebben wij als organisatie hard gewerkt om onze business te laten groeien en verder uit te breiden. De nominatie voor de Vocieworks Partner Awards betekent dat we met deze strategie een succesvolle weg zijn ingeslagen. Dat merken we ook aan het vertrouwen wat onze eindklanten geven en deze nominatie vormt daarvoor een extra bevestiging, aldus Martin Eggengoor directeur van Phonedata. Door dat onze eindgebruikers tevreden zijn groeit de omzet sterk. Mede hierdoor zijn wij weer genomineerd.

Voiceworks is de innovatieve leverancier van zakelijke data-, UC-, mobiele- en vaste telefonieoplossingen. Het bedrijf werkt nauw samen met een landelijk dekkend resellerkanaal bestaande uit meer dan 200 resellers. Koen van Geffen, CEO van Voiceworks: “Elk jaar zien we dat partners steeds weer nieuwe successen behalen, ieder in hun eigen vakgebied en met hun eigen expertise. Op deze manier bouwen zij hun eigen business uit, maar natuurlijk ook de business van Voiceworks. Wij zijn als leverancier trots op de mooie prestaties van onze partners. Het is goed om daar tijdens deze Partner Awards bij stil te staan en daarom wil ik in het bijzonder Phonedata hier dan ook graag voor bedanken.”
Meer informatie over de Voiceworks Partner Awards vindt u in het evenementenbericht van Voiceworks.

Over Phonedata
Communicatie met een hoofdletter C
Phonedata levert communicatiediensten onder eigen label . Dit varieert van draadloze telefonie tot razendsnelle glasvezelverbindingen en Phonedata is daarmee vrijwel merkonafhankelijk. Naast het standaard ‘bellen via internet’ is het telefoniebedrijf ook sterk in het aanbieden van unieke mobiele oplossingen zoals vast-mobiel integratie. Eggengoor: “Hierbij wordt je mobiele toestel onderdeel van je vaste bedrijfscommunicatienetwerk. Zo kan je bijvoorbeeld bellen met je mobiele telefoon terwijl je vaste nummer wordt meegestuurd.” Naast telefoniediensten levert Phonedata ook de ‘standaard’ oplossingen voor pinnen, alarm en TV. Bijzonder is inmiddels ook de koppeling tussen spraak en data. Ook communicatie met de PC of tablet is voor veel partijen nog nieuw. Hiervoor levert Phonedata Managed UC, wat. staat voor Unified Communication. Dit is een geïntegreerde oplossing waarbij de computer of tablet is gekoppeld is aan het telefoonsysteem. In het verlengde hiervan kan ook via video worden gecommuniceerd, is er een chatfunctie en kan er bijvoorbeeld gezamenlijk aan bestanden worden gewerkt. Ook data clouddiensten heeft Phonedata oplossingen. Managed Office is 1 van de hard lopers. In de dienst is een volledig office pakket beschikbaar. Nl.; tekst, spreadsheet, exchange e-mail, agenda, taken, chat en videoconferentie.

Over Voiceworks
Voiceworks, opgericht in 2005, maakt zakelijke telefonie makkelijker en transparanter. Het bedrijf heeft een stabiel en innovatief communicatieplatform ontwikkeld. Hierdoor is het beheer van het netwerk van A tot en met Z in handen van Voiceworks en is de kwaliteit gegarandeerd. Met dit eigen netwerk, meerdere gekoppelde datacenters en vooruitstrevende ICT-technieken levert Voiceworks professionele en innovatieve mobiele-, telefonie-, UC-, cloud- en datadiensten. Voiceworks integreert het vaste en mobiele netwerk, waardoor eindgebruikers meer gebruikersgemak krijgen. Zo kunnen zij één mobiel toestel zowel zakelijk als privé gebruiken. Voiceworks levert groothandeloplossingen inclusief ondersteuning aan onder andere PBX- installateurs, ICT-partners, CPS, ISP en ASP. Het snelgroeiende Voiceworks heeft meer dan 150 medewerkers in dienst en won in 2011 de Deloitte Technology Fast50 en in de afgelopen jaren 5 keer de Gouden FD Gazelle Award als snelste groeier van de provincie Flevoland. In 2015 won het bedrijf de Main Software 50.